top of page

Ga je op vakantie of daguitstap en laat je je dier liever in zijn vertrouwde omgeving? Of heb je gewoon even een drukke dag voor de boeg? Dan kom ik met plezier bij je thuis langs om je dier de nodige verzorging te geven. Wat deze zorgen precies inhouden kan steeds op maat van je behoeften worden afgestemd.

 

Als je hier omtrent nog vragen hebt mag je altijd bellen, mailen of specifieke wensen en noden vermelden bij het invullen van het contactformulier.

Dierenoppas

68431000_406892566601320_1518908346642464768_n.jpg
dierenoppas
Dierenoppas
Anker 1
Honden uitlaatservice
dierenoppas aan huis

Uitlaatservice

Even geen tijd om de hond zelf uit te laten? Ik doe het graag in je plaats! Viervoeters is er voor alle rassen van elke grootte. En de lengte van de wandeling kan steeds op de behoeften van je trouwe compagnon worden afgestemd.

 

Dankzij onze speciaal uitgeruste wagen met ingebouwde koeling en een bench zijn ook wandelingen op verplaatsing mogelijk! 

Uitlaatservice
dierentaxi

Dierentaxi

Moet je dier naar de dierenarts, de trimster of een fotoshoot maar lukt het je niet om het zelf te vervoeren? Ook dan kan je rekenen op Viervoeters! Onze wagen werd hiervoor speciaal uitgerust met een bench en koeling zodat de veiligheid van je dier steeds gewaarborgd is. 

Ook voor andere verplaatsingen en wandelingen op locatie kan je vertrouwen op Viervoeters. Wij zoeken steeds een gepaste oplossing op maat van jouw behoeften en die van je viervoetige compagnon. 

dierentransport
Dierentaxi
Bouquet
Dog

Trouwfotoshoot

Je hond mee op jullie trouwfoto's?  Viervoeters zorgt er graag voor dat dit kan zonder zorgen én zonder het risico dat jullie nette kleding vies wordt. Dit wil concreet zeggen dat wij je hond onder controle houden wanneer hij bijvoorbeeld even moeten wachten tijdens de shoot. Ook helpen we je graag je hond in de juiste positie zodat ook hij perfect in beeld komt, enzovoort.

 

Kortom: jullie hoeven zich geen zorgen te maken over de hond en toch staat hij of zij mooi bij op jullie trouwfoto's! ​

Trouwfotoshoots

Belangrijk!

 

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Als klant wordt u verondersteld deze te hebben doorgenomen nog voor aanvang van onze dienstverlening.  

Klik op het PDF-logo om de download te starten

bottom of page